/https%3A%2F%2Fimg.tsn.ua%2Fcached%2F1584706486%2Ftsn-36d8529324d0d2add3490e97423bfbc5%2Fthumbs%2F550xX%2Fa6%2Fc1%2Fdb4e8544eaa22d2f7aae0007e635c1a6.jpeg)
Дмитро Комаров розповів, як переживає тривалу розлуку з дружиною
Ведучий "Світу навиворіт" Дмитро Комаров розповів, як під час експедицій підтримує зв'язок з дружиною Олександрою Кучеренко.
Переживати тривалу розлуку зі своєю коханою мандрівникові допомагають постійні зустрічі під час знімань програми, спілкування телефоном і в месенджерах.
"Набагато інтенсивніше переписуємося, коли я за кордоном.
Коли я в експедиції, ввечері або вдень обов'язково виділяю час, і ми телефонуємо один одному.
Наприклад, я будував льодове містечко в Китаї і провалився під лід, мене сфоткали - я насамперед відправив дружині.
Кажу: "Передаю привіт.
У тебе там тепло? А я тут скупався в ополонці на роботі.
Будуємо місто, тягаємо 500-кілограмові крижані брили", - поділився Комаров в інтерв'ю журналу "Телегід".
На запитання, який рекорд відісланих одне одному селфі протягом дня, телеведучий розповідає, що все ж соцмережами подружжя користується без фанатизму.
"У нас немає такого, щоб ми цілий день кидали одне одному фотографії.
Ми дорослі люди.
Розповідаючи про останню подорож на знімання нового сезону і кулінарні вподобання жителів Китаю, ведучий "Світу навиворіт" розкрив секрет популярної страви пекінської качки:.
"Неможливо з'їздити до Китаю і не покуштувати качки по-пекінськи.
В одному з випусків ми покажемо унікальний стародавній рецепт цієї страви, який розробляли кухарі імператора.
Зараз качка по-пекінськи стала популярною не тільки в Китаї, страва поширилася по всьому світу.
Але колись таку качку міг їсти тільки імператор.
Його кухарі розробляли ідеальний рецепт, щоб страва була особливою не тільки за смаковими якостями, але і мали корисні властивості".
Для того, щоб дізнатися древній секрет приготування пекінської качки, ведучий «Світу навиворіт» влаштується працювати су-шефом в невеликий китайський ресторан.
Цей єдиний у своєму роді заклад входить в список кращих на планеті, і тільки тут готують качку по рецепту, який не змінювався з імператорських часів.


/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Fadmin%2Ffavicons%2Fmzl.zigygtlx_AxtL14S.png)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Fadmin%2Fca055e26-adc3-49cf-a410-d72ea9ff8501.jpeg)
/https%3A%2F%2Fznaj.ua%2Fcrops%2F8856bc%2F620x0%2F1%2F0%2F2020%2F03%2F20%2F3gb48jAafeVwaQcMSB1RfDwbcuJKEbpvQSujE5Qy.jpeg)
/https%3A%2F%2Fthumbor.my.ua%2F1jPnHo2u_xjd33c57gd3KYzZxMM%3D%2F16x0%2Fsmart%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Fadmin%2Ffavicons%2Funnamed_1WmOlZn.jpg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F53%2Fe49cf1c37e8ff2de5682f6b3a736e124.png)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F92296ecae1e3d36df723f72fc9fb7cbe.jpg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F209%2Fcf54e98f274b626da171db6491b7d275.jpg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fc6240c614fa4cfd92e97acdbab8ee0d6.jpg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F113%2F53417dfbc9fc16d383d53fe7bfcf0d38.jpg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F19fd6fb6eeae7098c2ae6b2b37c6ca04.jpg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fc8b35e774f369eadbec3cec96f958940.jpg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F03e46c91a8e72dc15ae0fa6041eb3291.jpg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F3c55d7e0433eeada143e3f4067a87515.jpg)