Дмитро Комаров розповів, як переживає тривалу розлуку з дружиною
Дмитро Комаров розповів, як переживає тривалу розлуку з дружиною

Дмитро Комаров розповів, як переживає тривалу розлуку з дружиною

Ведучий "Світу навиворіт" Дмитро Комаров розповів, як під час експедицій підтримує зв'язок з дружиною Олександрою Кучеренко.

Переживати тривалу розлуку зі своєю коханою мандрівникові допомагають постійні зустрічі під час знімань програми, спілкування телефоном і в месенджерах.

"Набагато інтенсивніше переписуємося, коли я за кордоном.

Коли я в експедиції, ввечері або вдень обов'язково виділяю час, і ми телефонуємо один одному.

Наприклад, я будував льодове містечко в Китаї і провалився під лід, мене сфоткали - я насамперед відправив дружині.

Кажу: "Передаю привіт.

У тебе там тепло? А я тут скупався в ополонці на роботі.

Будуємо місто, тягаємо 500-кілограмові крижані брили", - поділився Комаров в інтерв'ю журналу "Телегід".

На запитання, який рекорд відісланих одне одному селфі протягом дня, телеведучий розповідає, що все ж соцмережами подружжя користується без фанатизму.

"У нас немає такого, щоб ми цілий день кидали одне одному фотографії.

Ми дорослі люди.

Розповідаючи про останню подорож на знімання нового сезону і кулінарні вподобання жителів Китаю, ведучий "Світу навиворіт" розкрив секрет популярної страви пекінської качки:.

"Неможливо з'їздити до Китаю і не покуштувати качки по-пекінськи.

В одному з випусків ми покажемо унікальний стародавній рецепт цієї страви, який розробляли кухарі імператора.

Зараз качка по-пекінськи стала популярною не тільки в Китаї, страва поширилася по всьому світу.

Але колись таку качку міг їсти тільки імператор.

Його кухарі розробляли ідеальний рецепт, щоб страва була особливою не тільки за смаковими якостями, але і мали корисні властивості".

Для того, щоб дізнатися древній секрет приготування пекінської качки, ведучий «Світу навиворіт» влаштується працювати су-шефом в невеликий китайський ресторан.

Цей єдиний у своєму роді заклад входить в список кращих на планеті, і тільки тут готують качку по рецепту, який не змінювався з імператорських часів.

Джерело матеріала
loader
loader