У КМДА затвердили нові правила для аптек і продуктових магазинів: перші подробиці
У КМДА затвердили нові правила для аптек і продуктових магазинів: перші подробиці

У КМДА затвердили нові правила для аптек і продуктових магазинів: перші подробиці

У Києві з 25 березня в аптеках і продуктових магазинах встановлять нові правила, які передбачають, що має бути не більш ніж 1 людина на 10 квадратних метрів.

Loading...

Про це йдеться у протоколі № 16 Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА, передає НАРОДНА ПРАВДА.

«…забезпечити наявність споживачів в торговельному приміщенні в кількості 1 особа на 10 м² та забезпечити заходи щодо дотримання санітарних норм», — йдеться у повідомленні.

Доручили це департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради та керівникам мережі продуктових магазинів та аптек.

Отже, станом на вечір 21 березня в Україні офіційно підтверджено 48 випадків інфікування коронавірусом SARS-CoV-2: в Чернівецькій (25), Житомирській (2), Київській (3), Донецькій (1), Дніпропетровській (2), Івано-Франківській (2), Львівській (1), Тернопільській (1), Харківській (1, але жінка фізично знаходиться на Київщині) областях і в Києві (10).

Три з них летальні померли в 71-річна жінка в Житомирській області, 56-річна жінка — в Івано-Франківській та 33-річна — в Чернівецькій.

Відомо, що з понеділка, 23 березня в Києві припиняється транспортне перевезення пасажирів у громадському транспорті.

Крім цього Міністерство соціальної політики спільно з КМДА і обласними адміністраціями на період карантину розпочало проект із забезпечення вразливих верств населення безкоштовними продуктами.

Теги за темою
Народна Правда
Джерело матеріала
loader
loader