Єгипет запроваджує комендантську годину на два тижні через коронавірус
Єгипет запроваджує комендантську годину на два тижні через коронавірус

Єгипет запроваджує комендантську годину на два тижні через коронавірус

14:45, 24 березня 2020.

Світ.

12.

До 12 квітня в Єгипті закриються всі навчальні заклади.

Для протидії поширенню коронавірусу Єгипет із 25 березня на два тижні вводить комендантську годину: із 7 вечора по 6 ранку заборонятиметься виходити з дому навіть для купівлі товарів першої необхідності.

Як повідомляє Громадське з посиланням на Associated Press, про це у вівторок, 24 березня, заявив прем'єр-міністр Єгипту Мустафа Мадбулі.

Крім того, за його словами, на термін до 12 квітня в Єгипті закриються всі навчальні заклади, а крамниці й торгові центри (за винятком продуктових, пекарень і аптек) повинні працювати лише в будні (тобто за винятком п'ятниці й суботи) і лише з 7 ранку по 5 вечора.

«Ми прагнемо захистити сім'ї й громадян по всьому Єгипту.

Відповідно до розвитку ситуації будемо ухвалювати й більш жорсткі обмеження», — додав Мадбулі, не пояснивши, про які саме обмеження може йтися.

За останніми даними, в Єгипті зафіксовані 366 випадків інфікування SARS-CoV-2 і 21 смерть, зокрема й двох військових генералів, наближених до керівництва країни.

Станом на ранок 24 березня у світі офіційно зареєстрували 381 499 випадків інфікування коронавірусом SARS-CoV-2, 16 557 смертей та 101 794 випадки, коли пацієнти успішно одужали після зараження.

Симптоми коронавірусу - як відрізнити від грипу чи застуди.

Коронавірус карта поширення на сьогодні (оновлюється).

Коронавірус новини в Україні та світі - онлайн.

Джерело матеріала
loader
loader