На Донбассі обмежили пересування: кого будуть пускати
На Донбассі обмежили пересування: кого будуть пускати

На Донбассі обмежили пересування: кого будуть пускати

З 28 березня введено обмеження на в’їзд у Луганську та Донецьку області в зону проведення операції Об’єднаних сил з боку Харківської, Запорізької та Дніпропетровської областей, що торкнеться деяких категорій громадян.

Loading...

Як повідомляє НАРОДНА ПРАВДА, про це повідомляє штаб ООС в Facebook.

Ці заходи передбачають, що перетинання лінії проведення операції ОС з боку Запорізької, Дніпропетровської і Харківської областей обмежено для людей, які не мають реєстрації на території Донецької і Луганської областей.

Також у штабі ООС не рекомендують мешканцям Донецької та Луганської області без вагомих причин покидати райони постійного проживання.

Перетин кордону областей дозволено:.

особам, які є перевізниками продуктів харчування, промислових товарів і товарів першої необхідності і забезпечують життєдіяльність цивільного населення;.

особам, які є представниками підприємств та організацій, що надають послуги зв’язку, на службовому автотранспорті;.

особам, які зареєстровані на території інших областей України і працюють на підприємствах, розташованих на території Луганської і Донецької областей, або навпаки;.

медичним працівникам, які у разі необхідності будуть залучатися до надання допомоги по ліквідації наслідків спалаху гострої респіраторної хвороби Covid-19, викликаної коронавірусом SARS-CoV-2;.

працівникам засобів масової інформації, при наявності акредитації для роботи в районі операції Об’єднаних сил;.

представникам міжнародних місій ОБСЄ, ООН і МКЧХ;.

представникам органів військового управління, військових частин, баз зберігання, які здійснюють забезпечення продовольством та матеріально-технічними засобами в районі проведення ООС;.

особам, які здійснюють логістичне забезпечення підрозділів і служб, включених до складу ООС.

Роз’ясненнящодо обмежувальних заходів в районі проведення операції Об'єднаних сил, запроваджених у зв’язку з….

Gepostet von Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation am Samstag, 28.

März 2020.

Виключення будуть робитися за окремим рішенням у разі виникнення у громадян причин гуманітарного характеру або при критичних життєвих обставинах за наявності відповідних підтвердних документів.

Раніше НАРОДНА ПРАВДА повідомляла, що 27 березня збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню.

Противник обстріляв наші позиції з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 120 і 82 мм, протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Теги за темою
Народна Правда
Джерело матеріала
loader
loader