Бойовики вчора 15 разів відкривали вогонь по ЗСУ, двоє поранених
Бойовики вчора 15 разів відкривали вогонь по ЗСУ, двоє поранених

Бойовики вчора 15 разів відкривали вогонь по ЗСУ, двоє поранених

ins{.

У районі проведення ООС за минулу добу бойовики 15 разів відкривали вогонь по українських позиціях, внаслідок чого поранення отримало двоє військовослужбовців.

Про це йдеться на сторінці прес-центру Операції об'єднаних сил у Facebook.

"28 березня збройні формування Російської Федерації 15 разів порушили режим припинення вогню ..

в результаті ворожих обстрілів двоє військовослужбовців об'єднаних сил отримали поранення", - сказано в повідомленні.

Бойовики обстрілювали українські позиції з заборонених мінськими домовленостями мінометів калібрів 120 і 82-мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперської гвинтівки і стрілецької зброї.

Одинадцять обстрілів було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

Зокрема неподалік Красногорівки незаконні збройні формування двічі обстріляли українські позиції зі 120-мм мінометів, випустивши 24 міни.

Поблизу Водяного бойовики двічі здійснили обстріл опорних пунктів підрозділів ООС з мінометів калібру 120-мм і 82-мм, випустивши всього 23 міни, а також вели вогонь з автоматичного станкового гранатомета і великокаліберних кулеметів.

В районі Пісків НЗФ випустили 9 мін зі 120-мм мінометів, а неподалік Павлополя вели вогонь з мінометів калібру 82-мм з використанням 5 мін.

На околицях Мар'їнки бойовики двічі вели вогонь зі станкового протитанкового гранатомета і великокаліберних кулеметів.

Захисники Старогнатівки зафіксували два обстріли зі стрілецької зброї, а неподалік Опитного застосовувався автоматичний гранатомет.

У штабі зазначили, що українські військовослужбовці відразу реагували на збройні провокації з боку бойовиків і відкривали прицільний вогонь по його позиціях, змушуючи припинити обстріли.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" НЗФ чотири рази обстріляли позиції ООС.

Зокрема, поряд з Оріховим противник випустив 5 мін 120 калібру.

По захисниках Зайцевого бойовики вели вогонь із використанням автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Неподалік Шумів і Хутора Вільного НЗФ обстріляли позиції військовослужбовців ООС зі станкового протитанкового гранатомета, снайперської і стрілецької зброї.

"У відповідь підрозділи об'єднаних сил черговими вогневими засобами змусили збройні формування Російської Федерації припинити провокаційні обстріли", - підкреслили в штабі.

З початку поточної доби бойовики вогневої активності не проявляли, втрат немає.

Теги за темою
ООС
Джерело матеріала
loader
loader