Чоловік попросив кохану підстригти його, але сильно пошкодував про це
Чоловік попросив кохану підстригти його, але сильно пошкодував про це

Чоловік попросив кохану підстригти його, але сильно пошкодував про це

Зазвичай чоловіки ходять до перукаря набагато частіше за жінок, тому що з відрослим волоссям вони виглядають не дуже привабливо.

На час карантину всі салони краси закриті, тому мужчинчикам доводиться просити допомоги в тих, хто поруч.

А подібні експерименти не завжди закінчуються вдало.

Відчув це на собі герой з нашого матеріалу, який звернувся з проханням підстригти свою шевелюру до коханої, але ой як сильно потім про це пожалкував.

42-річний мешканець Каліфорнії на ім’я Корі Пендергаст і його 33-річна дружина Емілі вирішили розважити одне одного на самоізоляції грою в перукарню.

Чоловік захотів побути в ролі клієнта, якому необхідно підстригти кінчики, але майстер явно не розрахувала з довжиною, тому зачіска в її обранця вийшла настільки смішною, що може викликати справжню істерику.

Подруга Емілі припустила, що ці "шлюбні ігри" можуть закінчитися повним фіаско, тому порекомендувала коліжанці зняти весь цей процес на камеру, і не прогадала.

Ролик вийшов настільки смішним, що місіс Пендергаст опублікувала його на своїй сторінці в Facebook, де всього за пару днів його переглянуло майже 3 мільйона людей.

Висновок з цієї ситуації можна зробити такий: краще дочекатися завершення карантину, ніж піддавати своє волосся таким тортурам!.

Радіо Люкс.

Джерело матеріала
loader
loader