Великдень 2020: кращий рецепт глазурі на паску
Великдень 2020: кращий рецепт глазурі на паску

Великдень 2020: кращий рецепт глазурі на паску

Хочете читати новини в іншому форматі?.

Підписуйтесь на телеграм-канал НАРОДНА ПРАВДА.

Підписатись можна ТУТ.

Вже у неділю, 19 квітня в Україні відзначатимуть Великдень-2020, і навіть суворі умови карантину не змінять їх головного атрибуту – красивих запашних пасок із білими шапками глазурі зверху.

Loading...

Рецептів пасок може бути мільйон, а от як зробити красиву і стійку глазур, яка не тектиме з верхівки – розповідає НАРОДНА ПРАВДА.

Для того, аби глазур на пасках красиво блищала, а також була еластичною, можна використовувати желатин.

Це глазур, яка не буде липнути до ножа, кришитися або ламатися при нарізуванні паски.

Готується вона швидко і для неї не знадобляться яйця.

110 г цукру 20 г води.

5 г желатину 20 г води.

Желатин заливаємо водою.

Цукор з’єднайте з водою і ставимо на середній вогонь.

Закипіло, проварили хвилину, переливаємо в чашу.

Додаємо розтоплений у мікрохвильовці на 15 секунд желатин.

Збиваємо близько 3 хвилин.

Прикрашаємо намащуючи лопаткою.

Посипати і прикрашати відразу після нанесення глазурі.

Теги за темою
Народна Правда
Джерело матеріала
loader
loader