На Великдень пасажиропотік на кордоні різко зменшився
На Великдень пасажиропотік на кордоні різко зменшився

На Великдень пасажиропотік на кордоні різко зменшився

КИЇВ. 21 квітня. УНН. На Великдень пасажиропотік на державному кордоні істотно зменшився - до 7,1 тисячі осіб на добу. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ДПСУ.

Вказано, що початок минулого тижня на державному кордоні позначався стабільним пасажиропотоком на рівні 9-10 тисяч осіб з добу на вʼїзд та виїзд з України. 

"Однак, напередодні вихідних фіксувалося незначне зростання кількості пропускних операцій і різкого збільшення охочих перетнути кордон не відмічалося. У середньому кількість оформлень збільшилася до 12 тисяч осіб на добу. Вже на Великдень пасажиропотік різко знизився до 7,1 тисячі осіб на добу, а учора досягнув рекордного мінімуму", - вказали у відомстві.

Минулої доби прикордонники здійснили 6,9 тисячі пропускних операцій.

Також вказано, що прикордонники у взаємодії з представниками санітарно-карантинних підрозділів продовжують проводити температурний скринінг та опитування про стан здоров’я всіх осіб, які прямують в Україну.

"На державному кордоні від 22 березня прикордонники виявили понад 70 осіб, які порушили правила карантину, попередньо дані особи давали добровільну згоду на 14-денну самоізоляцію", - додали у ДПСУ.

Нагадаємо, за даними ДПСУ, у чотирьох прикордонників виявили коронавірус.

Теги за темою
Україна Великдень Держприкордонслужба
Джерело матеріала
loader
loader