Митрополит Тернопільський і Кременецький УПЦ заразився коронавірусом
Митрополит Тернопільський і Кременецький УПЦ заразився коронавірусом

Митрополит Тернопільський і Кременецький УПЦ заразився коронавірусом

Митрополит Тернопольски і Кременецки УПЦ Московського патріархату Сергиї захворів на коронавірус. Про це 22 квітня повідомив заступник начальника обласного лабораторного центру Володимир Паничев, повідомляє "Еспресо" з посиланням на прес-службу Тернопільської міської ради.

"Київські колеги повідомили нам, що в Олександрівській лікарні лікують митрополита Сергія. Крім того, хворобу вже підтвердили у 4-х священиків і диякона, які мають відношення до Почаєва. Також коронавірус виявлений у священика, який має відношення до Почаєва, і його дружини", - повідомив Паничев.

За його словами, у митрополита Сергія могло бути кілька місць проживания. І це дуже важливо з'ясувати для встановлення всіх осіб, які з ним останнім часом контактували. В документах священнослужителя вказано тернопільську адресу. Така інформаціяя була передуна в обласний лабораторний центр.

Як інформує "Терен", єдиним у Тернополі храмом УПЦ МП є Кафедральний собор Віри, Надії, Любові та їх матері Софії (вул. Коновальця, 1).

Станом на 22 квітня у Тернопільській області зафіксовано 471 хворого на CОVID-19, з них - 31 дитина, сім випадків – летальні. Серед недужих - 132 медика.

 

Теги за темою
Коронавірус Коронавірус в Україні епідемія коронавірусу УПЦ УПЦ МП Тернопіль
Джерело матеріала
loader
loader