Джулія Робертс розлучається з чоловіком після 18 років шлюбу – ЗМІ
Джулія Робертс розлучається з чоловіком після 18 років шлюбу – ЗМІ

Джулія Робертс розлучається з чоловіком після 18 років шлюбу – ЗМІ

Голлівудська зірка Джулія Робертс розлучається після 18 років шлюбу, йдеться у "Сніданку з 1+1".

Преса пише, що акторка має намір оформити розлучення після карантину. Стосунки оскароносної Робертс з чоловіком, оператором Денні Модером вже давно погіршилися. Зараз пара – вдома на самоізоляції. Цілодобово бути разом виявилося для них просто неможливо. Спільне життя стало нестерпним.

Джулія Робертс з чоловіком
Getty Images
Джулія Робертс з чоловіком Денні Модером

Майже 18 років шлюбу, троє спільних дітей – не привід для зірки кіно Джулії Робертс зберігати шлюб. Тим паче, якщо стосунки вже не перший рік тріщать по швах.

Джулія стала ідеальною матусею та дружиною. Але так було тільки на перший погляд. Насправді, Робертс дуже ревнива. Усі роки вона тримала чоловіка на короткому повідку: перевіряла його телефон, переглядала електронну пошту, стежила, з ким і коли зустрічався Денні.

Відео Джулія Робертс розлучається з чоловіком після 18-ти років шлюбу

Зірка голлівудського кіно Джулія Робертс розлучається після 18-ти років шлюбу. Станеться це після карантину – заявила актриса. Стосунки оскароносної Робертс з чоловіком вже давно погіршилися. Зараз пара вдома на самоізоляції. Цілодобово бути разом виявилося для них просто неможливо. Спільне життя стало нестерпним. Подробиці далі в Сніданку. 

Джулія Робертс розлучається з чоловіком після 18-ти років шлюбу

Він зі свого боку, як пишуть у пресі, взагалі її не підтримував і навіть у складні часи. 2015-го від раку померла мама Робертс. У цей час чоловік акторки спокійно займався серфінгом на пляжах Малібу. На похороні він теж не з'явився. Карантин і самоізоляція під одним дахом стали для пари останньою краплею. Тепер всі таблоїди світу пишуть про розлучення зірки кіно.

Попри всі конфлікти Джулія Рообертс каже, що пишається своїми стосунками із Денні Модером. Акторка також просить жовту пресу не втручатися в її життя, аби не травмувати дітей.

Джулія Робертс з родиною
instagram.com/modermoder
Джлуія Робертс з чоловіком та дітьми

Зауважимо, що Джулія Робертс завжди перебирала чоловіками. Пліткували про її роман із зіркою серіалу "Друзі" Метью Перрі, із актором Бредом Піттом. Та під вінець акторка пішла не з красунчиками, а із тим, кого в пресі називали чудовиськом. Музикант Лаял Ловетт став її першим чоловіком. Але за декілька років пара розлучилась. Робертс довго не сумувала. Вона закохалась в нікому невідомого оператора Денні Модера і 2002-го вийшла за нього заміж. Через два роки в них народилися двійнята Хейзел і Фінн. За п’ять років Джулія народила сина Генрі.

Нагадаємо, що 2014-го року у пресі писали про те, що Джулія Робертс хоче розлучення з Денні Модером. Подейкували, що акторка зажадала розриву через зради чоловіка. Та, схоже, тоді парі вдалося знайти спільну мову і помиритися.

Джерело матеріала
loader
loader