По справі Майдану провели слідчі експерименти зі свідками
По справі Майдану провели слідчі експерименти зі свідками

По справі Майдану провели слідчі експерименти зі свідками

Прокурори Офісу Генерального прокурора спільно зі слідчими Управління з розслідування злочинів, вчинених у зв'язку з масовими протестами в 2013-2014 роках, Державного бюро розслідувань провели слідчі експерименти зі свідком з числа екс-правоохоронців. Про це повідомляє прес-служба Офісу генпрокурора.

Мова йде про кримінальне провадження за фактами організації умисних убивств і заподіяння вогнепальних тілесних ушкоджень учасникам акцій протесту під час Революції гідності.

У ході слідчого експерименту на вулиці Інститутській в Києві свідком уточнені відомості щодо місця розташування правоохоронців за станом на 20 лютого 2014 року на цій місцевості.

Також були з'ясовані обставини їх переміщення і місця застосування ними вогнепальної зброї.

У прес-службі ДБР повідомили, що слідчі провели 4 експерименту на вулицях Інститутській і Майдані Незалежності в Києві, два з яких проведено спільно з прокурорами Офісу генерального прокурора.

Нагадаємо, що слідчі Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування двох кримінальних справ щодо екс-заступника начальника управління громадської безпеки і колишнього начальника відділу забезпечення масових заходів управління громадської безпеки ГУ МВС України в місті Києві. 

Теги за темою
ДБР
Джерело матеріала
loader
loader