Окупанти на Донбасі 40 хвилин обстрілювали український військових біля Новотроїцького
Окупанти на Донбасі 40 хвилин обстрілювали український військових біля Новотроїцького

Окупанти на Донбасі 40 хвилин обстрілювали український військових біля Новотроїцького

На Донбасі 26 квітня терористи шість разів порушили режим припинення вогню. Зокрема, біля Новотроїцького окупанти близько 40 хвилин із гранатометів гатили по позиціях українських захисників.

Про це повідомляють у Міноборони України.

За попередніми даними розвідки, ворог від 07:00 до 07:40 з напрямку окупованого Докучаєвська вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів по українським позиціям в районі Новотроїцького. Також вони випустили одну міну 82-го калібру по позиціях неподалік Богданівки.

Також окупанти гатили і на Донецькому напрямку. Там від 05:40 по 6:15 бойовики обстріляли позиції ЗСУ поблизу Лебединського, використовуючи БМП, автоматичні станкові гранатомети та великокаліберні кулемети. Крім того, поруч із Широкиним ворог вдарив по українських військових із зенітної установки ЗУ-23-2.

У  період від 11.20 до 11.40, ворог здійснив обстріл українських захисників біля Старогнатівки, застосувавши автоматичні станкові гранатомети.

На Луганському напрямку, від 6.50 до 7.15, російські окупаційні війська застосовували міномет калібру 82мм під час обстрілу позицій Об’єднаних сил поблизу Новотошківського. Противник випустив 9 мін у цьому напрямку.

Як зазначається, українські захисники придушили провокаційні обстріли противника. 

Нагадаємо, 25 квітня  українські військовослужбовці, що вели оборонні дії на Донбасі, знищили чотирьох окупантів та ще п’ятьох поранили. За поточну добу втрат серед українських захисників немає, випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.  

Відео На Донбасі шпиталізували двох поранених українських бійці – штаб ООС

Про двох поранених на Донбасі українських бійців повідомляє штаб операції об'єднаних сил. Військовослужбовців вже евакуювали до медичного закладу. Бойовики продовжують порушувати режим тиші. Найгарячіше напередодні було поблизу Красногорівки.  

На Донбасі шпиталізували двох поранених українських бійці – штаб ООС
Джерело матеріала
loader
loader