За минулу добу на Донбасі бойовики 11 разів порушили "режим тиші"
За минулу добу на Донбасі бойовики 11 разів порушили "режим тиші"

За минулу добу на Донбасі бойовики 11 разів порушили "режим тиші"

За минулу добу на Донбасі бойовики 11 разів обстріляли позиції українських військовиків та застосовували зброю заборонених калібрів. Про це повідомляє штаб ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики вісім разів порушили "режим тиші". З гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї та озброєння БМП-2 вони обстріляли позиції поблизу Лебединського; із зенітної установки, мінометів калібру 120 та 82 мм, а також ручних протитанкових гранатометів - біля Широкиного; з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - в районі Богданівки; зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів - поблизу Новотроїцького; з автоматичних станкових гранатометів - біля Старогнатівки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики тричі порушили "режим тиші". З мінометів калібру 82 мм вони обстріляли позиції поблизу Новотошківського; з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - біля Хутора Вільного; з артилерії калібру 152 мм - в районі Кримського.

Внаслідок ворожих обстрілів поранених та загиблих серед українських військовиків немає.

Теги за темою
Війна на Донбасі ООС
Джерело матеріала
loader
loader