Звільненому заступнику Кличка повідомили про підозру через напад на патрульного
Звільненому заступнику Кличка повідомили про підозру через напад на патрульного

Звільненому заступнику Кличка повідомили про підозру через напад на патрульного

Звільненому з посади заступника голови Київської міської адміністрації Володимиру Слончаку правоохоронці повідомили про підозру за фактом нападу на патрульного. Покарання за інкримінованою статтею до п’яти років за ґратами.

Про це повідомляє столична поліція.

Як зазначається, колишнього заступника очільника КМДА Володимира Слончакапідозрюють за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п'яти років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Поліцейські столиці повідомили про підозру тепер вже екс-заступнику голови КМДА за фактом нападу на патрульного Наразі...

Опубликовано Поліція Києва Понедельник, 27 апреля 2020 г.

Нагадаємо, заступника голови київської міської адміністрації Володимира Слончака затримали за напад на поліціянта у столиці. Напередодні, пізно ввечері в середмісті патрульні зупинили "Мерседес" за їзду з вимкненими фарами. Але замість попередження, як часто буває за такого правопорушення, ситуація перейшла у конфлікт з бійкою. Віталій Кличко вже звільнив Слончака. Але сам експосадовець заперечує, що нападав на патрульного. Слончак запевняє, що патрульні перевищили свої повноваження та порушили закон.

Відео Кличко звільнив свого заступника після нападу на патрульного в Києві

Очільник Києва Віталій Кличко звільнив свого заступника після публікації в Мережі кадрів, на яких Слончак спершу свариться з патрульними, які зупинили автомобіль у якому їхав чиновник, а згодом і кидається на копів. Що було перед цим та в які ще розбори потрапляв заступник столичного голови – у сюжеті.  

Кличко звільнив свого заступника після нападу на патрульного в Києві
Джерело матеріала
loader
loader