Рятувальника з Черкас підозрюють в умисному вбивстві
Рятувальника з Черкас підозрюють в умисному вбивстві

Рятувальника з Черкас підозрюють в умисному вбивстві

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань в Києві затримали молодшого сержанта пожежно-рятувальної частини Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Черкаській області за підозрою в умисному вбивстві місцевого жителя. Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Йдеться про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Напередодні, 28 квітня близько 23:00 на території одного з приватних домоволодінь одного із селищ Черкаської області було виявлено труп місцевого жителя 1974 року народження зі слідами насильницької смерті.

”Слідчими встановлено, що до вбивства може бути причетний працівник ДСНС, який міг скоїти вбивство у результаті конфлікту на ґрунті особистих неприязних стосунків”, - йдеться у повідомленні.

Зараз проводяться першочергові слідчі дії, готується повідомлення затриманому про підозру та клопотання щодо обрання відносно нього запобіжного заходу. У разі доведення вини, затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Напередодні повідомлялося, що в Закарпатській області правоохоронці попередили замовлене вбивство, яке намагався організувати іноземець. Про це повідомляє прокуратура області.

Правоохоронці встановили, що в іноземця, який займається бізнесом і живе у Тячівському районі, виник конфлікт з власником місцевого магазину. У розмові він погрожував своєму опоненту "розбірками" і свідком цієї розмови стала продавчиня. Дізнавшись про це, іноземець вирішив позбутися небажаного свідка. Чоловік знайшов кілера, передав найманцю детальну інформацію про жінку і домовився про оплату.

Джерело матеріала
loader
loader