Помста за обстріл мирних жителів: військові керованою ракетою знищили автомобіль командирів бойовиків
Помста за обстріл мирних жителів: військові керованою ракетою знищили автомобіль командирів бойовиків

Помста за обстріл мирних жителів: військові керованою ракетою знищили автомобіль командирів бойовиків

Українські військові керованою протитанковою ракетою знищили автомобіль одного з підрозділів російських окупантів. Так бійці відповіли на обстріл мирних мешканців "Золотого-4", коли від осколка снаряда загинув український військовий.

Відео знищення ворожого автомобіля у своєму Telegram-каналі опублікував кореспондент Андрій Цаплієнко.

"Вони не будуть мовчки дивитися, як їх безкарно вбивають. Це відеозвіт про бойову роботу 30-ої бригади. Відзнятий сьогодні. На ньому добре видно, як бригадні протитанкісти керованою ракетою знищують командирський позашляховик одного з підрозділів бойовиків. Це відповідь на обстріл Золотого-4, де "ЛНРівці" накрили три будинки мирних", - пише кореспондент.

Відео Українські військові керованою ракетою знищили автомобіль командирів бойовиків

Вони не будуть мовчки дивитися, як їх безкарно вбивають. Це відеозвіт про бойову роботу 30-ої бригади. Відзнятий сьогодні. На ньому добре видно, як бригадні протитанкісти керованою ракетою знищують командирський позашляховик одного з підрозділів бойовиків. Це відповідь на обстріл Золотого-4, де "ЛНРівці" накрили три будинки мирних. Поруч з цією ділянкою від осколку снаряду загинув молодий український боєць. Операція помсти, яку провела «тридцятка», потребувала активної взаємодії кількох підрозділів. І якісної та грамотної розвідки. Протягом кількох років на цій ділянці фронту ворожі «птурісти» розстріляли не одну українську військову автівку. Хлопці з «тридцятки», схоже, змінили ситуацію на свою користь.

Українські військові керованою ракетою знищили автомобіль командирів бойовиків

Тоді, під час обстрілу населення від осколку снаряду загинув молодий український боєць.

Нагадаємо, раніше Міноборони України попередило, що терористи планують вчинити провокації у зоні ООС на Травневі свята.

Джерело матеріала
loader
loader