Гуляла з відрізаною головою доньки Харковом: усі подробиці резонансного вбивства
Гуляла з відрізаною головою доньки Харковом: усі подробиці резонансного вбивства

Гуляла з відрізаною головою доньки Харковом: усі подробиці резонансного вбивства

Жінку, яку зранку затримали з пакетом з головою власної доньки на околиці Харкова, виховувала дитину сама. У  будинку мешкає з двома братами. Третій брат та батьки померли, йдеться у сюжеті ТСН.19:30. 

Люди жили бідно, але дочка підозрюваної була охайною та спокійною. Добре навчалася у школі. Натомість сама 38-річна Тетяна часто поводилася агресивно, кажуть сусіди.

“Вона трохи старша за мою дочку. Ще в школі намагалася з дівчатками дружити. Вони не хотіли, тому що була агресивна, кричала. Бідність у них завжди була. Навіть говорили, що хтось кредитів набрав”, - розповіла сусідка Олена. 

Сусіди розповіли, що нічого підозрілого не бачили і не чули. "Якби щось відбувалося, тим більше вночі, я б чула. Тихо було як зазвичай. Тільки собачка моя хвилювалася сильно, все рвалася сюди бігти", - згадує сусідка Ірина. 

Відео Матір-вбивцю з Харківської області взяли під варту без права на заставу

Кричала, лихословила та перебивала суддю. У Харкові обирали запобіжній захід жінці, яку підозрюють у вбивстві власної 13-річної доньки. Побачили її о шостій ранку. Вона йшла вулицею роздягнена, а в руках був пакет із головою дитини та ніж.

Матір-вбивцю з Харківської області взяли під варту без права на заставу

Сама Тетяна поки що нічого не пояснила поліцейським. Під час судового засідання підозрювана кричала, перебивала суддю, а тому її вивели геть. У скоєному вона не зізналася, каже, що доньки не має. "Я нічого вам не скажу, бо ви мене не чуєте. Ви не суддя, бог мій суддя", - заявила вона. 

Обвинувачення наполягало на триманні під вартою. Захист — про цілодобовий домашній арешт. Утім, жінку таки відправили на два місяці за грати. 

Відомо, що на світанку в одному зі спальних районів Харкова патрульний екіпаж затримав оголену жінку, яка в одній руці тримала ніж, в іншій - пакунок. Поводилася неадекватно, намагалась втекти, розмахувала ножем. У пакеті копи побачили людську голову. Вже за дві години до поліцейських зателефонував чоловік і повідомив, що в кімнаті знайшов свою мертву племінницю, без голови. 

Кореспондентка ТСН Юлія Семененко.

Джерело матеріала
loader
loader