На Донбасі поранили українських воїнів, окупанти заявляють про постраждалих цивільних
На Донбасі поранили українських воїнів, окупанти заявляють про постраждалих цивільних

На Донбасі поранили українських воїнів, окупанти заявляють про постраждалих цивільних

На Донбасі окупанти обстріляли позиції України 7 травня, двоє українських військовослужбовців отримали поранення. Тим часом, окупанти заявляють про кількох поранених цивільних біля Саханки. У штабі ООС відповідають, що про бойові дії там їм невідомо.

Проросійські сили відкрили вогонь по наших позиціях 7 травня поблизу Новотошківського з заборонених артилерійських систем калібру 122 міліметри. Український захисник отримав поранення. Про це повідомляє штаб ООС у фейсбуці.

Неподалік Старогнатівки російські окупанти застосували безпілотник. З нього скинули гранатометний постріл ВОГ-17. Ще один український воїн постраждав. Поранених госпіталізували.

Такі підступні дії російських окупантів без відповіді не залишилися – наші військовослужбовці дали ворогу адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються,
– мовиться у повідомленні штабу ООС.

Тим часом, представники так званої "ДНР" заявляють, що п'ятеро цивільних отримали поранення поблизу села Саханка, що у Новоазовському районі Донеччини. Про це повідомляють "Новости Донбасса" з посиланням на так званий центр з контролю та координації режиму припинення вогню бойовиків.

Серед постраждалих начебто 14-річні хлопець та дівчина. У них – переломи, осколкові поранення та струс мозку. Також поранені – двоє чоловіків та жінка. Усі вони госпіталіовані.

У штабі ООС розповіли hromаdske, що про бої біля Саханки їм нічого не відомо та й повідомлення бойовиків українська сторона не коментує.


Карта окупованих територій / Інфографіка 24 каналу

Теги за темою
Новини України Війна на Донбасі ООС Окуповані території Україна – Росія Ірина Пундор Проросійські бойовики
Джерело матеріала
loader
loader