Співробітники Google працюватимуть віддалено до кінця 2020 року
Співробітники Google працюватимуть віддалено до кінця 2020 року

Співробітники Google працюватимуть віддалено до кінця 2020 року

Останні два місяці більшість працівників компанії працювали з дому через поширення COVID-19. Кінець такого режиму роботи переносили кілька разів. Спочатку планували переходити назад в офіс в кінця квітня, потім – на початку травня. В останній раз датою було 1 червня. Але Сундар Пічаї сказав співробітникам, що, швидше за все, Google буде працювати віддалено весь 2020 рік.

За даними The Information, СЕО Alphabet повідомив цю новину 7 травня на загальних зборах (через відеочат).

Співробітники компанії, які можуть працювати з дому, будуть продовжувати сидіти на віддаленій роботі ще мінімум 7 місяців. Ті співробітники, яким потрібно повернутися в офіс, зможуть зробити це у червні-липні при дотриманні заходів безпеки.

Які заходи безпеки вживатиме Google

Пічаї також повідомив, що, коли офіси компанії поступово почнуть відкриватися в червні, вони будуть розраховані на меншу кількість робочих, а планування змінять, щоб гарантувати, що люди не перебувають в тісному контакті один з одним.

До слова, Facebook 7 травня теж заявив про схожий плані. Компанія почне відкривати офіси з 6 липня, але велика частина співробітників продовжать працювати з дому до кінця року. Поки що Facebook визначає, які співробітники повинні будуть повернутися на робочі місця.

Більше новин, що стосуються подій зі світу технологій, ґаджетів, штучного інтелекту, а також космосу читайте у розділі Техно

Теги за темою
Google Facebook Техно Михайло Года
Джерело матеріала
loader
loader