У Вінницький області в ДТП загинули троє військових
У Вінницький області в ДТП загинули троє військових

У Вінницький області в ДТП загинули троє військових

9 травня близько 22 години вечора на автодорозі між селами Нападівка та Люлинці Калинівського району Вінницької області автомобіль Mercedes-Benz Vito з’їхав з дороги та зіткнувся з деревом. В аварії загинули троє військових.

Про це повідомляє пресслужба поліції.

Попередньо, водій автомобіля, 28-річний мешканець Калинівки, не вибравши безпечної швидкості, не впорався з керуванням, через що автомобіль з’їхав з дороги і зіткнувся з деревом.

ДТП з військовими у Вінницькій області_1
ГУ Нацполіції у Вінницькій області

Внаслідок ДТП водій, його 27-річний пасажир та 28-річна пасажирка, військовослужбовці військової частини А 1119, загинули від отриманих травм на місці.

Ще одна 20-річна пасажирка автомобіля у важкому стані госпіталізована до реанімаційного відділення Калинівської районної лікарні.

Усі обставини та причини аварії розслідуються в рамках відкритого кримінального провадження за ч.3 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо, на трасі "Київ-Чоп" поблизу Мукачева Закарпатської області Toyota зіштовхнувся з мікроавтобусом, у результаті чого загинув працівник прокуратури. У ДТП постраждала жінка-пасажирка мікроавтобуса.

Джерело матеріала
loader
loader