Себастьян Феттель покине Ferrari в кінці сезону "Формули-1"
Себастьян Феттель покине Ferrari в кінці сезону "Формули-1"

Себастьян Феттель покине Ferrari в кінці сезону "Формули-1"

Німецький гонщик Себастьян Феттель після закінчення сезону "Формули-1" покине команду Ferrari. Про це повідомила прес-служба команди.

"Мої відносини з Scuderia Ferrari закінчаться в кінці 2020 року. Для досягнення максимальних результатів в нашому спорті важливо, щоб сторони працювали в повній гармонії. Ми з командою зрозуміли, що у нас немає спільного бажання залишатися разом після закінчення цього сезону. Фінансові питання не зіграли ніякої ролі в нашому спільному рішенні. Я не думаю про гроші, коли мова йде про прийняття певних рішень, та ніколи цього не буде.

те, що Відбувається в останні кілька місяців змусило багатьох з нас задуматися про те, які наші головні пріоритети в житті. У новій ситуації потрібен новий підхід. Я знайду час, щоб поміркувати про те, яким я сам бачу своє майбутнє. Scuderia Ferrari займає особливе місце в Формулі 1. Сподіваюся, команда доб'ється успіху, якого заслуговує. Я хочу подякувати всю сім'ю Ferrari і, насамперед, її уболівальників по всьому світу, за підтримку, яку вони надавали мені багато років. Моя найближча мета – завершити довгу роботу з Ferrari ще декількома прекрасними спортивними моментами, додавши їх до тих, що у нас вже були", – сказав Феттель.

Нагадаємо, Себастьян Феттель почав їздити в "Формулі-1" в 2007 році у складі Toro Rosso. У 2009-2014 роках виступав за Red Bull, у складі яких став чотириразовим чемпіоном "Формули-1". У Ferrari перейшов у 2015 році. За свою кар'єру став переможцем 53 Гран-прі.

Джерело матеріала
loader
loader