Українські позиції на Донбасі потрапили під обстріл з гранатометів і озброєння БМП
Українські позиції на Донбасі потрапили під обстріл з гранатометів і озброєння БМП

Українські позиції на Донбасі потрапили під обстріл з гранатометів і озброєння БМП

За минулу добу, 11 травня, бойовики на Донбасі шість разів порушили режим припинення вогню і обстріляли українські позиції з гранатометів різних систем, озброєння бойових машин піхоти, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Про це повідомили в прес-службі Міністерства оборони.

У відомстві зазначили, що українські підрозділи діяли адекватно обстановці і приймали необхідні заходи з придушення вогневих засобів противника.

Більшість обстрілів зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід".

Неподалік населених пунктів Павлопіль і Авдіївка противник відкривав вогонь по наших позиціях з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Околиці Красногорівки у вечірній час бойовики обстріляли зі станкових протитанкових гранатометів, а вночі застосували по захисникам Старогнатовки озброєння бойових машин піхоти і автоматичний станковий гранатомет.

В районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання "Північ" біля Кримського ворог відкрив вогонь зі станкового протитанкового гранатомета і великокаліберних кулеметів.

Поруч з населеним пунктом Південне супротивник для обстрілу застосовував гранатомети різних систем, озброєння бойових машин піхоти, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Втрат серед наших захисників внаслідок ворожих обстрілів не було.

За даними розвідки, 11 травня українські військовослужбовці знищили одного бойовика і ще двох поранено.

З початку поточної доби терористичні війська відкривали вогонь по околицях Кримського, застосувавши 120 мм міномет, станкові протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Військовослужбовці Об'єднаних сил застосували чергові вогневі засоби у відповідь на порушення, внаслідок чого ворожі провокації припинилися.

За поточну добу втрат серед українських захисників немає.

Теги за темою
Донбас Війна на Донбасі
Джерело матеріала
loader
loader