Українські позиції на Донбасі опинилися під обстрілом із забороненого озброєння
Українські позиції на Донбасі опинилися під обстрілом із забороненого озброєння

Українські позиції на Донбасі опинилися під обстрілом із забороненого озброєння

За минулу добу, 14 травня, бойовики на Донбасі 11 разів порушили режим припинення вогню і обстріляли українські позиції з забороненого мінськими домовленостями озброєння. Про це повідомили в прес-службі Міністерства оборони.

В районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" противник вів вогонь неподалік селища Піски і двічі відкривав вогонь неподалік Авдіївки. Ці позиції було обстріляно з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Наших захисників у смт Верхньоторецьк окупанти обстріляли з 82 мм мінометів і гранатометів різних систем. Поруч з населеними пунктами Новомихайлівка і Красногорівка бойовики використовували станкові протитанкові гранатомети, а у Водяного - великокаліберні кулемети.

В районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Північ" збройні бандформування двічі вели вогонь поруч з Оріхово. Тут загарбники використовували міномети калібру 120 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Неподалік Хутора Вільного ворог застосовував 82 мм міномети, а також станкові протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

По околицях Зайцевого бойовики відкривали вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Втрат серед наших захисників в результаті ворожих обстрілів не було.

За даними розвідки, українські військовослужбовці знищили одного бойовика і ще п'ятьох поранили.

Теги за темою
Донбас Війна на Донбасі
Джерело матеріала
loader
loader