Президент "Барком-Кажани" про перехід до Чемпіонату Польщі: "Це ніяка не зрада"
Президент "Барком-Кажани" про перехід до Чемпіонату Польщі: "Це ніяка не зрада"

Президент "Барком-Кажани" про перехід до Чемпіонату Польщі: "Це ніяка не зрада"

Президент львівського волейбольного клубу "Барком-Кажани" Олег Баран прокоментував інформацію про те, що команда проситься перейти до Чемпіонату Польщі. Також заяву до польської PlusLiga написав і клуб із Берліна.

"Це ніяка не зрада, а нормальна практика. Маркетингово це варіант НБА - якщо і нас, і Берлін візьмуть. Це може бути рішення про розширення ліги і поділ на два дивізіони. Рівень привабливості волейболу виходить на більш високий рівень. Не забувайте, що Польща - дворазовий чемпіон світу. У них найсильніший вид спорту саме волейбол", - сказав Баран в інтерв'ю Tribuna.com.

За його словами, клуб хотів би зберегти практику "Локомотива", який до 2014 року грав у відкритому чемпіонаті Росії і виступав у плейоф української Суперліги. Шукати компроміс клуб буде з виконкомом Федерації волейболу.

Баран додав, що не очікує швидкого рішення з цього питання від польської PlusLiga. Ніколи раніше за 20-річну професійну історію PlusLiga команда з-за меж Польщі не брала участі в змаганнях.

"Я не кажу, що це станеться вже зараз. Але вірю, що станеться – через рік чи через два. Це мрія, до якої я йду і роблю все, щоб її реалізувати. Тому що це інший рівень", - зазначив бос клубу.

  • Волейбольний клуб "Барком-Кажани" виступає в Суперлізі України, заснований у 2009 році.
  • Є чемпіоном Суперліги-2017/18, 2018/19, срібним призером 2016/17, володар Суперкубка України-2016, Кубка України-2017.

 

Джерело матеріала
loader
loader