"Боруссія" – "Шальке": Онлайн-трансляція матчу чемпіонату Німеччини
"Боруссія" – "Шальке": Онлайн-трансляція матчу чемпіонату Німеччини

"Боруссія" – "Шальке": Онлайн-трансляція матчу чемпіонату Німеччини

"Боруссія" – "Шальке". Сьогодні класичне протистояння дортмундської "Боруссії" та "Шальке" дасть довгоочікуваний рестарт сезону в німецькій футбольній Бундеслізі. Дивитися матч "Боруссія" – "Шальке" можна на каналі "Футбол 1", а онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на 112.ua о 16:00.

16 травня, 16:30
Дортмунд, "Сигнал Ідуна Парк"
Чемпіонат Німеччини, 26-й тур
"Боруссія" – "Шальке" 

Чемпіонат Німеччини першим з топових турнірів Європи відновлює сезон після двомісячного карантину, пов'язаного з пандемією коронавірусу Covid-19. І на вболівальників відразу ж чекає рурське дербі, яке проходить яскраво. Цього разу родзинку протистояння "Боруссії" і "Шальке" додадуть незвичні для такого матчу порожні трибуни, а також "карантинні" п'ять замін у матчі.

"Боруссія" йде на другому місці в турнірній таблиці з відставанням у 4 очки від "Баварії". "Шальке" поки що йде на шостому місці, але більше веде боротьбу за те, щоб не звалитися в середину таблиці. До перерви гра команди була непоказною – у чемпіонаті "Шальке" не може виграти вже 7 матчів поспіль. А у "Боруссії" зараз серія з 4 перемог поспіль в Бундеслізі і неймовірний потенціал атаки.

Але все це було до зриву сезону. Зараз обом колективам доведеться заново набирати форму. Так, у господарів є все, щоб досить легко виграти сьогоднішній матч. Але пильна увага з усього світу, порожні трибуни і незрозумілий стан гравців грають на руку "Шальке". Як і пошкодження Вітселя, Джана і Ройса, які можуть пропустити дербі.

Особисті зустрічі:

102 матчі зіграли між собою команди. У кожній по 35 перемог, але "Боруссія" забила 9 голів більше (156-147). У матчі першого кола "Шальке" і "Боруссія" зіграли нульову нічию.

Прогноз 112.ua: 3:1

Теги за темою
футбол
Джерело матеріала
loader
loader