Мапа зараженого Києва станом на 16 травня: у яких районах найбільше інфікованих коронавірусом
Мапа зараженого Києва станом на 16 травня: у яких районах найбільше інфікованих коронавірусом

Мапа зараженого Києва станом на 16 травня: у яких районах найбільше інфікованих коронавірусом

У Києві за минулу добу суттєво зросла кількість інфікованих коронавірусом - на 153 людини, 17 із них - медики, 2 людини померли. Найбільше хворих, через осередок в інтернаті, зафіксували у Дарницькому районі - 87 людей, але багато випадків і у Дніпровському (16) та Деснянському (15 випадків) районах.

Про це 16 травня у своєму телеграм-каналі повідомив міський голова Віталій Кличко.

Серед тих, що захворіли: 

  • 106 жінок віком від 21 до 77 років
  • 17 дівчат віком від 5 до 17 років
  • 30 чоловіків віком від 19 до 68 років. 

"Більше половини людей, у яких підтвердили захворювання, - вихованки та працівники Дарницького будинку-інтернату для дівчат. У лікарні столиці госпіталізували 17 пацієнтів. Інші - на самоізоляції, під контролем медиків...Зазначу, що найбільше хворих, через осередок в інтернаті, зафіксували в Дарницькому районі - 87 людей. Але багато випадків і в Дніпровському - 16 та Деснянському - 15 випадків захворювання. Будьте обережними! Вірус агресивний і не відступив. Бережіть себе", - повідомив Кличко.

Він також додав, що одужали за минулу добу 22 людини, а усього коронавірус у Києві подолали 222 мешканці міста.

Нагадаємо, новим вогнищем коронавірусу у Києві став Дарницький будинок інтернат для дівчат. Там за добу інфекцію виявили у 81 людини - серед них 53 вихованки віком від 7 до 35 років.

Відео Спалах коронавірусу в столичному інтернаті для дівчат – шпиталізовано 3 людей

Там виявили вісім десятків хворих. Про це на терміновому брифінгу повідомив очільник Києва. Вірус у Дарницький будинок-інтернат занесла молодша медсестра, від неї заразилися півсотні вихованок та три десятки персоналу інтернату. Шпиталізовані троє людей, персонал відправили на самоізоляцію, а будинок-інтернат закрили на карантин. Повні випуски дивіться на 1+1 video  

Спалах коронавірусу в столичному інтернаті для дівчат – шпиталізовано 3 людей
Джерело матеріала
loader
loader