Патруль місії ОБСЄ обстріляли у Луганській області
Патруль місії ОБСЄ обстріляли у Луганській області

Патруль місії ОБСЄ обстріляли у Луганській області

Патруль Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ потрапив під обстріл на окупованій терористами території Луганської області.

Про це повідомляє пресслужба ОБСЄ.

Як відомо, в п'ятницю, 15 травня, патруль Місії у складі 6 співробітників на 2 автомобілях знаходився на південно-західній околиці н. п. Березівське (непідконтрольна уряду України, 53 км на північний захід від Луганська), моніторив дотримання режиму припинення вогню для сприяння проведенню ремонтних робіт на об'єкті водної інфраструктури в цьому районі.

"О 13:36 під час приземлення БПЛА СММ малого радіусу дії, коли апарат знаходився на висоті 5 м над землею, четверо членів патруля Місії, які знаходилися поблизу автомобілів, побачили 2 вогненні невстановлені боєприпаси, які летіли в їх напрямку і вибухнули в повітрі. Незабаром вони побачили і почули 2 вибуху, а також побачили дим на висоті орієнтовно 80-100 м над землею на відстані приблизно 20 м на північно-північно-захід від свого місцезнаходження", - йдеться у повідомленні.

Зазначаться, що весь патруль сховався в автомобілях. Після чого команда СММ перемістилася на іншу позицію приблизно в 3 км на захід від південно-західної околиці Березовського і продовжила здійснювати моніторинг ситуації безпеки.

Нагадаємо, 7 травня повідомлялося, що патруль СММ ОБСЄ опинився в зоні обстрілупоблизу блокпоста збройних формувань біля Оленівки в Донецькій області і був вимушений негайно залишити той район. 

Джерело матеріала
loader
loader