У Житомирській області коронавірус виявили у трьох працівниць "Укрпошти", які розносили пенсії селянам
У Житомирській області коронавірус виявили у трьох працівниць "Укрпошти", які розносили пенсії селянам

У Житомирській області коронавірус виявили у трьох працівниць "Укрпошти", які розносили пенсії селянам

У селі Левків Житомирської області коронавірус виявили у трьох працівниць місцевого відділення "Укрпошти".

Про це повідомила пресслужба Житомирської райдержадміністрації. 

На території Левківської сільської ради загалом зафіксовано чотири випадки COVID-19 - також інфікувалася донька однієї з працівниць пошти. Усі зараження лабораторно підтвердженні за допомогою ПЛР-тестування.

Наразі фахівці встановлюють коло контактних осіб, оскільки хворі листоноші розносили пенсії до будинків селян. Крім того, одна з працівниць пошти співає у церковному хорі. Будучи вже хворою, жінка відвідувала місцеву церкву.

Наразі відділення пошти закрили. З представниками пошти буде узгоджено, як жителі громади отримуватимуть пенсію. На території Левківської сільради введено обмежувальні заходи. У публічних місцях мають провести дезінфекцію.

Своєю чергою, правоохоронці попередили усіх хворих про адміністративну відповідальність, якщо вони порушать правила самоізоляції.Крім того, районна моніторингова група планує невідкладно здійснити рейд місцями масового скупчення людей у селі Левків, Калинівка та Клітчин.

Як повідомлялося, в Україні станом на ранок 16 травня загалом зафіксовано вже17 858 випадків зараженнякоронавірусом. За останню добу ця цифра зросла на 528 осіб. Крім того, 497 інфікованих померло, 4 906 пацієнтів одужало. 

Відео Здолати COVID-19: 25% від кількості всіх інфікованих коронавірусом в Україні побороли недугу

В Україні чверть від кількості всіх інфікованих коронавірусом поборили недугу. У середньому процес одужання триває три тижні. Утім, є випадки, коли після одужання і негативного тесту варто залишатися під наглядом лікарів. Про життя після коронавірусу - розкаже ТСН.  Більше про коронавірус в Україні

Здолати COVID-19: 25% від кількості всіх інфікованих коронавірусом в Україні побороли недугу

 

Джерело матеріала
loader
loader