У Житомирській області потонуло подружжя: чоловік намагався врятувати дружину
У Житомирській області потонуло подружжя: чоловік намагався врятувати дружину

У Житомирській області потонуло подружжя: чоловік намагався врятувати дружину

У селі Нехворощ Житомирській області 16 травня жінки каталися на надувному човні, який посеред водойми перекинувся. В результаті потонула одна жінка та чоловік, який кинувся її рятувати.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Житомирській області.

Компанія людей відпочивала на березі водойми. Четверо жінок вирішили поплавати на човні, однак той посеред річки перекинувся. Троє жінок вибрались на берег, але одна з них плавати не вміла. На порятунок кинулись її чоловік зі своїм братом.

"Останній відшукав потопельницю та доставив її на берег. Вже там з рештою відпочивальників намагався якось привести до тями. На жаль усі їх спроби виявилися марними. Медики, які прибули до місця пригоди констатували смерть 37-річної жінки",- йдеться в повідомленні

Рятувальники додали, що поки вся увага була прикута до порятунку жінки, ніхто не звернув уваги чи вийшов з водойми її чоловік. Лише потім стало відомо, що він потонув, і його тіло вилучали  рятувальники.

Від початку травня в Україні потонуло вже 47 людей. Зокрема 17 травня на Волині, правоохоронці повідомили рятувальників про те, що в смт Іваничі, на приватному ставку - копанці, під час відпочинку впав у воду та потонув хлопчик 2013 року народження. Дитину підняли з води місцеві мешканці. Реанімаційні заходи, здійснювані КЗ "Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" на місці події результатів, на жаль, не дали - дитина загинула.

Відео У Жовтих Водах Дніпропетровської області потонув 11-річний хлопчик

У Жовтих Водах у Дніпропетровській області потонув 11-річний хлопчик. Тіло дитини знайшли лише наступного дня за 60 метрів від берега. Поліція кваліфікує це як "нещасний випадок" та закликає батьків не лишати дітей без нагляду.  

У Жовтих Водах Дніпропетровської області потонув 11-річний хлопчик
Джерело матеріала
loader
loader