Джамала постала в халаті на оголене тіло: ніжні кадри
Джамала постала в халаті на оголене тіло: ніжні кадри

Джамала постала в халаті на оголене тіло: ніжні кадри

Українська співачка Джамала, яка перебуває на останніх місяцях вагітності майже щодня ділиться з прихильниками світлинами у різноманітних сукнях, які підкреслюють її досить округлий животик. Сьогодні, 20 травня, зірка опублікувала серію світлин зроблених на ліжку.

Поки знаменитість готується вдруге стати мамою, вона демонструє фотосесії в чарівних образах, а результати зйомок поширює на особистій сторінці в інстаграмі.

Так, на останній добірці світлин, Джамала постала в білосніжному халаті. Особливої ніжності фотографіям додає невимушена домашня атмосфера та біла постіль. Романтичний образ доповнив легкий макіяж та масивна каблучка.

Джамала постала в халаті на оголене тіло: ніжні кадри - Фото 1
Джамала постала в ніжному образі / Instagram / @jamalajaaa

Зі своїми прихильниками, Джамала поділилася роздумами щодо того, жайворонок вона чи сова.

"Був період, коли я могла спати до 11-ої ранку. Бувало, що найкраще мені працювалося о 6-ій ранку, іноді – найпродуктивнішим часом була ніч. Здається, я так і не визначилася. А якщо згадати тури... Кожного дня нове місто, змінюєш готелі. В мене є така особливість – після концерту я не можу заснути, а зранку, коли час виселятися з готелю і їхати далі, завжди перша стою з валізою в холі і чекаю всю команду", – згадала Джамала.

Джамала постала в халаті на оголене тіло: ніжні кадри - Фото 2
Джамала вразила шанувальників новими світлинами / Instagram / @jamalajaaa

Артистка зазначила, що дуже сумує за готельною атмосферою: за свіжою постіллю, білосніжними халатами, маленькими пляшечками у ванній кімнаті, швецькими сніданками. Втім зазначила, що найкраще після подорожей – це повернення додому.

Джамала постала в халаті на оголене тіло: ніжні кадри - Фото 3
Джамала замилувала ніжними знімками / Instagram / @jamalajaaa

Що відомо про вагітність Джамали

Українська виконавиця Джамала очікує на появу другої дитини. Співачка розсекретила, що її вага зараз становить 75 кілограмів. Вона постійно намагається втриматися від їжі і відмовитися від солодкого чи борошна, проте їй не завжди вдається це зробити. Співачка зізналася, що перший триместр вагітності збігся в часі із початком туру "10" і тоді їй було дуже непросто через токсикоз. Зараз виконавиця перебуває на останніх місяцях вагітності. Стать дитини зірка не розголошує.

Теги за темою
Стиль життя Надія Біленко Еротика
Джерело матеріала
loader
loader