Стало відомо ім’я військового, який загинув під час обстрілу вантажівки на Донбасі
Стало відомо ім’я військового, який загинув під час обстрілу вантажівки на Донбасі

Стало відомо ім’я військового, який загинув під час обстрілу вантажівки на Донбасі

У Луганській області, в районі Кримського, через обстріл із мінометів загинув 32-річний солдат Євген Сафонов із позивним "Сафон".

Про це повідомили у пресслужбі 93-ї Окремої механізованої бригади "Холодний Яр".

"Із глибоким сумом та болем у серці ми змушені повідомити про смерть нашого побратима – солдата Євгена Миколайовича Сафонова. О 4-й годині ранку вантажівка, якою їхали холодноярці, потрапила під ворожий обстріл. В автомобіль влучила міна 120 калібру, через що Євген загинув, а його товариші отримали уламкові поранення та контузії. Важкопоранених серед них немає", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Євген був номером обслуги у протитанковому дивізіоні.

"Народився 25 листопада 1988 року у Павлограді, де жив постійно. Мав середню освіту. Працював на шахті. У холодноярську бригаду прийшов у січні 2019 року. У перший рік боротьби проти російської окупації на Донбасі "Сафон" певний час воював у складі добровольчого батальйону "Айдар". У бригаді ж служив разом із друзями з рідного міста. Відвоював пліч-о-пліч із земляками ротацію під Авдіївкою, а потім – на Луганському напрямку. Під обстріл друзі також потрапили разом", - додали у бригаді.

У "Сафона" залишився 2-річний син Денис, а також мати, брат, дружина.

Сьогодні у холодноярців траур. Із глибоким сумом та болем у серці ми змушені повідомити про смерть нашого побратима –...

Опубликовано 93-тя ОМБр Холодний Яр Четверг, 21 мая 2020 г.

Нагадаємо, 20 травня поблизу селища Трьохізбенка Луганської області від осколкових поранень загинув командир батальйону "Луганськ-1" Сергій Губанов

Зазначимо, що Губанов був одним із міліціонерів, які 2014 року не зрадили присягута не перейшли на бік терористів "ЛНР". Відтоді він служив у зоні АТО на Донбасі.

Джерело матеріала
loader
loader