Меган Фокс у білизні знялася у кліпі свого молодого коханця
Меган Фокс у білизні знялася у кліпі свого молодого коханця

Меган Фокс у білизні знялася у кліпі свого молодого коханця

Американська акторка Меган Фокс підігріла чутки про роман з американським репером Колсоном Бейкером, більш відомим як Machine Gun Kelly.

Так, Меган з'явилася у новому кліпі артиста на композицію Bloody Valentine. У ньому знаменитості доволі правдоподібно грають закоханих. При чому, Меган дуже майстерно спокушає більш молодого та гарячого Бейкера.

У відео Фокс демонструє фігуру, з'являючись у білизні та чорних колготках у сіточку і куртці репера. Акторка зв'язує Колсона, заклеює йому рота і пристрасно цілує.

"Думаю, між цими обома дещо більше, ніж дружба", "нічого собі друзі", "схоже, Браяна Остіна Гріна хтось надурив", "а Меган прекрасна, як їй це вдається", - пишуть фани у коментарях під кліпом.

Нагадаємо, днями стало відомо про розрив голлівудського подружжя Меган Фокс та Браяна Остіна Гріна. Пізніше сумну новину підтвердив і сам актор.

У Мережі стали ширитися чутки, що Меган пішла до більш молодого чоловіка, американського репера Machine Gun Kelly. Своєю чергою Грін сказав, що говорив про це з Меган і вона запевнила, що між нею та музикантом лише тепла дружба.

Джерело матеріала
loader
loader