52-річна Ніколь Кідман на пробіжці зламала ногу
52-річна Ніколь Кідман на пробіжці зламала ногу

52-річна Ніколь Кідман на пробіжці зламала ногу

Голлівудська акторка Ніколь Кідман зламала ногу.

Про нериємний інцидент розповів чоловік зірки, кантрі-виконавець Кіт Урбан, після того як її помітили з фіксатором на нозі на його нещодавньому концерті.

Ніколь Кідман та Кіт Урбан
instagram.com/nicolekidman

Так, за словами музиканта Кідман отримала травму під час пробіжки. Вона не помітила вибоїну в асфальті і невдало оступилася.

"Ніколь зламала щиколотку. Це сталося близько п'яти тижнів тому. Вона робила свою щоденну пробіжку по району і попала в вибоїну. Так що тепер у нашому будинку поки не буде танців", - передає слова Урбана видання USA Today.

Також Кіт підкреслив, що його дружина хоч і переживає через те, що сталося, але намагається не втрачати бойовий настрій.

"Поки вона ще в спеціальному фіксаторі. Хочу сказати, що вона справляється з цим краще, ніж би зміг я", - запевнив музикант.

Також зазначається, що пара проводить самоізоляцію в їхньому будинку в Нешвіллі та за нертерпінням чекає закінчення карантину, щоб вирушити до Австралії, щоб побачити родичів.

Нагадаємо, не так давно Ніколь Кідман прикрасила обкладинку австралійського Vogue. Акторка позувала у вбраннях від Givenchy та прикрасах від Cartier. 

Джерело матеріала
loader
loader