У Чернівецькій області пом'якшили обмеження в'їзду і виїзду
У Чернівецькій області пом'якшили обмеження в'їзду і виїзду

У Чернівецькій області пом'якшили обмеження в'їзду і виїзду

У Чернівецькій області прийняли рішення про пом'якшення дії особливого режиму в'їзду і виїзду в область в умовах карантину. Про це повідомив голова Чернівецької облдержадміністрації Сергій Осачук у Facebook.

"Сьогодні, 22 травня, обласна комісія ТЕБ та НС ухвалила рішення пом'якшити дію особливого режиму в'їзду і виїзду в Чернівецькій області", - написав Осачук.

За словами голови ОДА, контрольно-пропускні пункти будуть працювати в області до 25 травня. Також наголошується, що відновлений проїзд приватного транспорту і міжобласне сполучення.
При цьому Осачук зазначив, що таке рішення не є підставою для ослаблення протиепідемічних заходів в області.

Нагадаємо, раніше Кабінет міністрів ухвалив рішення продовжити карантин в Україні до 22 червня. Але з 22 травня вводиться ряд послаблень. Також раніше повідомлялося, що Київ та 11 областей країни не готові до наступного етапу ослаблення карантину, який розпочався 22 травня. Зокрема, за даними Моз Чернівецька область не готова до другого етапу ослаблення карантину.

За даними Моз в Чернівецькій області підтверджено 2 905 випадків захворювання коронавірусом. В Україні підтверджено 20 148 випадків захворювання коронавірусом, з них 588 - з летальним результатом.

Теги за темою
Карантин епідемія коронавірусу
Джерело матеріала
loader
loader