Про це інформує прес-служба КМДА з посиланням на Головне управління Держпродспоживслужби у Києві.
У прес-службі нагадали, що агропродовольчі ринки відкривають поступово за умови виконання низки протиепідемічних вимог.
Так, адміністрації ринків мають забезпечити: масковий режим працівників та відвідувачів; дистанційну термометрію на вході; недопуск на територію ринку осіб із ознаками ГРВІ; забезпечення дистанції у 3 м між торговими місцями та дистанції 1,5 м між відвідувачами; дезінфекцію контактних поверхонь кожні три години.
Відновити роботу можуть лише офіційні продовольчі ринки. Окрім того, має бути забезпечено запобігання стихійній торгівлі навколо територій ринків.
Також на ринках діє заборона на приготування та споживання їжі на місці продажу.
Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram