Коли зможуть послабити карантинні обмеження у Київській області - ОДА
Коли зможуть послабити карантинні обмеження у Київській області - ОДА

Коли зможуть послабити карантинні обмеження у Київській області - ОДА

У Київській області спостерігається зниження показника інцидентності. Ця тенденція дає підстави розраховувати на пом’якшення карантинних обмежень найближчими днями.

Про це заявив тимчасово виконуючий обов’язки голови Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, у неділю, 24 травня, повідомляє пресслужба КОДА.

"Третій день поспіль спостерігаємо зниження показника інцидентності у Київській області. Тенденція дає підстави розраховувати, що карантин в області можна буде пом’якшувати найближчими днями. У разі отримання потрібного показника, Київська обласна державна адміністрація ухвалить таке, вкрай очікуване, рішення негайно", - сказав Володін.

Як зазначається, на 11:00 24 травня показник інцидентності (загальна кількість нових випадків за останні 7 днів на 100 тис. населення) становить 12,45, встановив Київський обласний лабораторний центр. Норма для послаблення карантинних обмежень, встановлена МОЗ, менше або дорівнює 12.

Станом на 13:00 23 травня показник інцидентності у Київській області становив 13,02.

У КОДА нагадали, що епідемічну ситуацію із захворюваності на коронавірус характеризують три показники: інцидентність, завантаженість ліжок, охоплення тестуванням.

Як повідомлялося раніше, у Київській області 24 травня на 10:00 офіційно підтверджено 1419 випадки захворювання на коронавірус. Нових випадків за останню добу - 44.

Нагадаємо, що рішення про введення карантинних обмежень чи пом’якшення в кожній області України ухвалюються на регіональному рівні.

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader