Акторку Гіларі Дафф звинуватили у секс-торгівлі дітьми
Акторку Гіларі Дафф звинуватили у секс-торгівлі дітьми

Акторку Гіларі Дафф звинуватили у секс-торгівлі дітьми

Голлівудську акторку Гіларі Дафф викликала шквал обурення та звинувачень, опублікувавши невинний знімок свого сина.

Так, за повідомленням видання The Blast, 32-річну зірку розкриткували після того, як вона у своєму мікроблогу опублікувала оголену фотографію свого 8-річного сина Луки, який лежав на ліжку серед фотографій.

Син Гіларі Дафф
instagram.com/hilaryduff

Уточнюється, що наразі зірка видалила скандальний знімок, однак спочатку вона намагалася прикрити дитину запропонованими стікерами.

Так, на думку деяких користувачів, що знімок - це не просто сімейний кадр. Вони почали звинувачувати Гіларі у секс-торгівлі дітьми і в тому, що вона продає відверті знімки сина педофілам. 

Дафф своєю чергою у своєму Twitter, назвала ці чутки огидними.

Everyone bored af right now I know..but this is actually disgusting..... whoever dreamed this one up and put this garbage into the universe should take a break from their damn phone. Maybe get a hobby

— Hilary Duff (@HilaryDuff) May 23, 2020

"Зараз всім нудно, розумію. Але насправді це огидно. Хто б не придумав і ні викинув у всесвіт це сміття, йому варто відпочити від свого телефону або обзавестися якимось хобі", - відповіла Гіларі на звинувачення.

Однак у коментарях до посту обурені користувачі зауважили, що все ж таки дивно фотографувати свою дитину повністю оголеною і покритою білим лосьйоном.

Нагадаємо, наприкінці минулого року Гіларі Дафф одружилася із актором та батьком своєї другою дитини Меттью Комою. Пара обмінялася обітницями у власному маєтку в Лос-Анджелесі.

Джерело матеріала
loader
loader