У Києві утворилися сильні затори незважаючи на відкриття метро
У Києві утворилися сильні затори незважаючи на відкриття метро

У Києві утворилися сильні затори незважаючи на відкриття метро

У Києві станом на ранок понеділка на дорогах утворилися сильні затори навіть після відкриття метро. Про це свідчать дані Google maps.

Так, затори утворилися, на усіх мостах у напрямку з лівого берега на правий, найбільший затор на Північному мосту з боку Троєщини.

На лівому березі пробки утворились на проспекті Соборності, Броварському шосе, біля станцій метро "Позняки", Славутич", Осокорки", Дарниця", "Лівобережна", а також бульварі Перова та проспекті Романа Шухевича.

У Києві утворилися сильні затори незважаючи на відкриття метро - Фото 1
Google Maps
У Києві утворилися сильні затори незважаючи на відкриття метро - Фото 2
Google Maps

Як повідомляє кореспондент телеканалу "112 Україна", який зараз перебуває на Подолі, рух машин тут не дуже ускладнений. Періодично з’являються тягнучки, однак вони досить швидко проходять.

Зараз жахливий затор на Дарницькому та Броварському шосе, повністю стоїть Набережне шосе й ускладнений рух в бік центру.

Ускладнений рух транспорту на проспекті Перемоги, на Великій окружній дорозі, проспекті Валерія Лобановського, вулиці Набережно-Хрещатицькій, на Північному та Дарницькому мостах. На лівому березі пробки утворились на проспекті Соборності, Броварському шосе, біля станцій метро "Позняки", Славутич", Осокорки", Дарниця", "Лівобережна", а також бульварі Перова та проспекті Романа Шухевича.

У Києві утворилися сильні затори незважаючи на відкриття метро - Фото 3
Google Maps
У Києві утворилися сильні затори незважаючи на відкриття метро - Фото 4
Google Maps
У Києві утворилися сильні затори незважаючи на відкриття метро - Фото 5
Google Maps

Як повідомлялося,у Києві та Харкові після двох місяців вимушеної перерви внаслідок карантину відкрилося метро - люди заходять у масках. На правий берег їдуть напівпорожні вагони. Зазвичай до карантину у цей час тут було людно, інколи утворювалися черги.

Теги за темою
Київ
Джерело матеріала
loader
loader