Twitter поставив маркування "можливо фейк" на публікації Трампа
Twitter поставив маркування "можливо фейк" на публікації Трампа

Twitter поставив маркування "можливо фейк" на публікації Трампа

Соціальна мережа Twitter попередила своїх користувачів про можливу фейкову інформації у публікаціях президента США Дональда Трампа.  Про це повідомляє агентство "Укрінформ".

Так, Трамп залишив повідомлення щодо фальсифікацій на виборах в США, де написав: "Поштові скриньки будуть розкриті, бюлетені будуть підроблені і навіть незаконно роздруковані і підписані".

Крім того, Трамп уточнив, що мільйони людей отримають бюлетені, незалежно від того, хто і як потрапив в штат, і це може призвести до фальсифікацій на президентських виборах.

У той же час фахівці Twitter додали під постом президента США посилання, яка відкриває користувачам список нібито фейкових висловлюваннь Трампа.

У свою чергу Дональд Трамп відреагував на маркування, звинувативши Twitter у втручанні в президентські вибори в Сполучених Штатах.

"Twitter зараз втручається в президентські вибори 2020 року. Вони кажуть, що моє твердження про бюлетені для голосування по пошті, яке призведе до масової корупції та шахрайству, є невірним… Twitter повністю душить свободу слова, і я, як президент, не дозволю цьому статися", - зазначив він.

Раніше Twitter оприлюднив інформацію про архів з декількох тисяч акаунтів, які можуть бути причетні до втручання в президентські вибори в США.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп підписав указ про введення санкцій проти іноземних громадян або компаній, звинувачених у втручанні у вибори США. Докази про втручання будуть грунтуватися на даних розвідки.

Теги за темою
Twitter
Джерело матеріала
loader
loader