Трамп пригрозив закрити соцмережі після попередження Twitter щодо фейкових повідомлень
Трамп пригрозив закрити соцмережі після попередження Twitter щодо фейкових повідомлень

Трамп пригрозив закрити соцмережі після попередження Twitter щодо фейкових повідомлень

Президент США Дональд Трамп пригрозив закрити соцмережі або запровадити їхнє жорстке регулювання після попередження від Twitter.

Про це він написав на своїй сторінці у цій соцмережі.

"Республіканці вважають, що платформи соціальних медіа повністю приглушують консервативні голоси. Ми будемо суворо регулювати їхню діяльність або закриємо їх, не дозволяючи цьому статися. Ми бачили, що вони намагалися зробити, і не змогли, у 2016 році. Ми не можемо допустити, щоб більш ускладнена версія цього сталася знову" - повідомив Трамп.

Він також закликав Twitter "негайно" прибрати своє попередження, однак досі цього не відбулося.

....happen again. Just like we can’t let large scale Mail-In Ballots take root in our Country. It would be a free for all on cheating, forgery and the theft of Ballots. Whoever cheated the most would win. Likewise, Social Media. Clean up your act, NOW!!!!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) May 27, 2020

Нагадаємо, соціальна мережа Twitter вперше звинуватила очільника США Дональда Трампа у публікації фейків. Зокрема, під низкою дописів американського президента з'явилося автоматичне маркування, що вказує на недостовірність інформації. Йдеться про публікації, що стосувалися можливих фальсифікацій під час голосування на майбутніх виборах президента США за допомогою електронної пошти.

Відео Twitter попереджає користувачів про дезінформацію в дописах Трампа

Обережно, у твітах Трампа можуть бути фейки. Улюблена соцмережа американського президента відтепер попереджає користувачів про дезінформацію в його дописах. Позначка із знаком оклику з'явилася біля одного з коментарів Трампа про фальсифікацію на виборах. Вона застерігає читачів перевіряти написану інформацію. Сам дописувач на рішення соцмережі відреагував бурхливо, назвавши це наступом на свободу слова і втручанням в американські вибори.  

Twitter попереджає користувачів про дезінформацію в дописах Трампа
Джерело матеріала
loader
loader