Sony показала новий геймплей гри The Last of Us Part II
Sony показала новий геймплей гри The Last of Us Part II

Sony показала новий геймплей гри The Last of Us Part II

Розробники розповіли про геймплейні особливості, супротивників та світ нового ексклюзиву для PS4.
The Last of Us Part II вийде на PS4 вже 19 червня / скріншот
The Last of Us Part II вийде на PS4 вже 19 червня / скріншот

Демонстрація The Last of Us Part II

У ролику творчий керівник студії Naughty Dog Ніл Дракманн розповів про особливості нової гри, а потім без коментарів продемонстрував один з епізодів The Last of Us Part II.

Як зазначив Дракманн, події в грі розгортатимуться на декількох великих локаціях і охоплять різні пори року. Заключну частину гри головна героїня, Еллі, проведе в Сіетлі. Це місто будуть контролювати два великих угруповання. Перше з них – Фронт визволення Вашингтона. Воно покладається на вогнепальну зброю і суворо охороняє свою територію. Друге угруповання – релігійна секта, яка віддає перевагу холодній зброї та робить ставку ну скритність.

Разом із супротивниками-людьми, у грі також буде кілька видів заражених, які стали ще більш небезпечними та агресивними. Крім відомих заражених з першої частини, в The Last of Us Part II будуть і нові, але їх розробники тримають в секреті.

Еллі в грі зможе користуватися різною зброєю – від палиць і коктейлів Молотова до лука зі стрілами та пістолета з глушником. До речі, глушники для пістолета будуть зношуватися, і гравцям потрібно буде періодично створювати нові.

Що показали на State of Play

У геймплейном ролику, який був представлений на State of Play розробники показали одну з локацій Сієтла, на яку повинна пробратися Еллі в пошуках дівчини на ім'я Нора. У сцені можна було помітити, як Еллі використовує стелс-механіки: стріляє з лука і пістолета з глушником, підкрадається до ворогів ззаду. В одному з епізодів Еллі застала зненацька жінку, яка грала в Hotline Miami на портативній консолі PS Vita.

Грати на PS Vita - відразу видно, що фантастика / скріншот
Грати на PS Vita - відразу видно, що фантастика / скріншот

Також розробники показали, як жорстоко Еллі розправляється з ворогами – в одній зі сцен вона спалила охоронця і собаку коктейлем із вогняною сумішшю. Однак, варто зауважити, що собаки в грі можуть відчути Еллі і тому становлять небезпеку. А супротивники можуть покликати на допомогу або ж вказати своїм союзникам на місцезнаходження головної героїні.

Нагадаємо, The Last of Us Part II вийде 19 червня ексклюзивно на PlayStation 4. В українському PS Store стандартне видання гри обійдеться користувачам в 1899 грн.

Підписуйтесь на канал УНІАН Ігри в Telegram

Джерело матеріала
loader
loader