У Борисполі затримали заступника мера, якого упіймали на хабарі
У Борисполі затримали заступника мера, якого упіймали на хабарі

У Борисполі затримали заступника мера, якого упіймали на хабарі

У Борисполі було затримано заступника мера міста, який вимагав хабаря у забудовника. Також затримано його спільника.

Посадовець вимагаввід забудовника три квартири, за що обіцяв не створювати перешкод при введенні в експлуатацію збудованого будинку. З метою приховування своїх дій він залучив посередника, повідомляє Офіс генпрокурора.

"Заступника міського голови та посередника затримано правоохоронцями після отримання частини неправомірної вигоди - документів, які підтверджують майнові права на одну з квартир", - йдеться у повідомленні.

Прокуратура зазначає, що під час оформлення затримання посередника прибув секретар Бориспільської міськради разом з невідомими особами, разом вони чинили опір працівникам поліції. В результаті чого затриманий втік з місця події, однак у подальшому був затриманий правоохоронцями.

Секретарю Бориспільської міської ради та іншим особам готують підозру за фактом опору працівникові правоохоронного органу. Заступнику міського голови та посереднику готується повідомлення про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, 27 травня у Харкові суддювикрили на хабарі розміром у 4 тисячі доларів. Під час розгляду обвинувального акту у кримінальному провадженні суддя запропонував захиснику обвинуваченого надати відповідну суму за винесення ухвали про повернення обвинуваченому вилучених під час досудового розслідування понад 30 тис. доларів. 

Джерело матеріала
loader
loader