У Миколаєві поліцейські отримали підозри за побиття підозрюваного
У Миколаєві поліцейські отримали підозри за побиття підозрюваного

У Миколаєві поліцейські отримали підозри за побиття підозрюваного

Держбюро розслідувань в Миколаєві повідомили про підозру трьом співробітникам місцевої поліції за побиття підозрюваного. Також підозру отримав курсант Національної академії внутрішніх справ, якого направили до даного відділу поліції для забезпечення публічної безпеки і порядку.

Про це йдеться на сайті ДБР.

Так, за інформацією, підозри вручили начальнику відділення, оперуповноваженому та начальнику сектору кримінальної поліції одного з відділів поліції ГУНП в Миколаївській області. Усіх їх підозрюють у перевищенні влади або службових повноважень, що супроводжувалося насильством ( ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України).

За інформацією, в березні 2020 року правоохоронці проводили обшук у рамках кримінального провадження за фактом викрадення електричної енергії. Під час обшуку вони вилучили обладнання для майнінгу криптовалют. Потім, в квітні, вони провели обшук у громадянина, який за версією слідства був причетний до злочину та адміністрував вказане обладнання. Після обшуку чоловіка доставили до відділку поліції та побили.

Миколаївські копи побили підозрюваного

Обладнання, яке вони вилучили, працівники поліції привласнили – згодом його знайшли у помешканні інспектора Миколаївської поліції.

Нині за вказаними фактами проводять досудове розслідування. Ним займається прокуратурою Миколаївської області із супроводом ДВБ Нацполіції України.

Якщо провину підозрюваних доведуть, їм загрожуватиме позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Раніше повідомлялося, що в місті Кагарлик Київської області 25 травня внутрішня безпека Нацполіції затримала двох поліцейських місцевого відділення за підозрою у зґвалтуванні 25-річної дівчини.

Джерело матеріала
loader
loader