"Показав фірмовий прийом": український боєць побив російського блогера
"Показав фірмовий прийом": український боєць побив російського блогера

"Показав фірмовий прийом": український боєць побив російського блогера

Український боєць змішаних єдиноборств Аскар Можаров побив російського блогера Максима Мернеса.

Як повідомляє Klitschko-brothers.com, сутичка сталася в Таїланді, де зараз проживають і спортсмен, і блогер. Мернес у соцмережах глузував з бійця, тому під час зустрічі українець запитав, навіщо блогер це робив.

Не отримавши чіткої відповіді, боєць ММА вирішив поквитатися з кривдником.

"Культурно його запитав, для чого ці знущання наді мною в Instagram, він у відповідь нічого розумнішого ніж "Чого ти так зухвало себе ведеш" і "Ти хто такий" придумати не зміг. Не виключаю, що свідомо намагався спровокувати мене. Каюсь, що не витерпів. Показав йому один зі своїх фірмових прийомів і акуратно доторкнувся до його обличчя кулаком. Ненароком розбив його телефон", - розповів Можаров.

Аскар Можаров
instagram.com/askar.mozharov

Тепер Мернес хоче провести поєдинок з українцем.

"Він щось розповідає про виставковий бій. Це смішно. Не заздрю ​​йому. Готовий битися з Мернесом однією лівою рукою. Ноги навіть підключати не буду", - заявив український боєць.

Своєю чергою, Мернес не боїться зустрічі з бійцем ММА.

"Якщо цей незграбний українець думає, що після його фізичного впливу я накладу в штани, він сильно помиляється. Сформують справедливі правила і умови проведення бою, щоб нівелювати його очевидні переваги в антропометрії і фізичних кондиціях. Купа м’язів - це далеко не гарантія перемоги. Поєдинок проведемо восени - мені потрібно буде підготуватися", - сказав Мернес.

Максима Мернес
instagram.com/mernesmax
Максима Мернес
instagram.com/mernesmax
  • 25-річний Можаров провів 25 боїв в ММА і здобув 19 перемог, був чемпіоном в китайській організації YunFeng.
  • 24-річний Мернес є російським блогером і бізнесменом, автором книг "Економіка цифрової ери", "Мій шлях до мільйона доларів".
Джерело матеріала
loader
loader