Під Броварами п'яний водій в'їхав у дерево: 16-річна пасажирка загинула на місці ДТП
Під Броварами п'яний водій в'їхав у дерево: 16-річна пасажирка загинула на місці ДТП

Під Броварами п'яний водій в'їхав у дерево: 16-річна пасажирка загинула на місці ДТП

У п'ятницю, 29 травня, у с. Заворичі Броварського району Київської області у ДТП загинула неповнолітня дівчина.

Як повідомляє поліція Київської області, встановлено, що водій легковика не обрав безпечної швидкості руху і не впорався з керуванням транспортним засобом, виїхав на зустрічне узбіччя та зіткнувся з деревом.

"В результаті аварії — 16-річна пасажирка загинула на місці від отриманих травм. Під час освідування водія, встановлено, що він перебував у стані алкогольного сп'яніння. Також у керманича було відсутнє посвідчення. 22-річного водія поліція затримала в порядку ст. 208 КПК України, він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, близько 00:30 години у Харкові на Московському проспекті співробітник поліції за кермом Daewoo Lanos вилетів на зустрічну смугу, врізався у службовий автомобіль патрульної поліції Toyota Prius. Від удару Lanos загорівся. Унаслідок ДТП водій та пасажир загинули на місці. Двох патрульних госпіталізували.

Плейлист 8 відео Підбірка моторошних аварій на українських дорогах

Щодня в Україні стаються смертельні аварії через недотримання правил дорожнього руху, помилки водіїв, пішоходів. За 2019 рік в Україні сталось понад 160 тисяч аварій, що на 7% перевищує показник 2018-го. У статистиці зазначається, що торік сталось орієнтовно 24,3 тисячі ДТП з постраждалими. Це на 7,2% більше ніж показник 2018-го – 26 тисяч. Кількість загиблих в автотрощах перевалила за 3,4 тисячі людей. Смертність на дорогах зросла на 3%.

Підбірка моторошних аварій на українських дорогах
Джерело матеріала
loader
loader