"Шахтар" – "Динамо": Онлайн-трансляція матчу чемпіонату України
"Шахтар" – "Динамо": Онлайн-трансляція матчу чемпіонату України

"Шахтар" – "Динамо": Онлайн-трансляція матчу чемпіонату України

"Шахтар" – "Динамо". Донецький клуб впевнено лідирує в чемпіонаті, а ось "Динамо" доведеться ще повернути собі друге місце. Онлайн-трансляція матчу "Шахтар" – "Динамо" розпочнеться на 112.ua о 16:30, а дивитися поєдинок можна на каналі "Футбол 1".

31 травня, 17:00
Київ, "Олімпійський"
Чемпіонат України 24-й тур
"Шахтар" – "Динамо"

Двоє українських грандів підходять до відновлення сезону в незрозумілій формі. З одного боку, команди встигли провести два спаринги. І на тлі "Руху" та "Оболонь-Бровар" "Шахтар" виглядав не тільки готовим до рестарту сезону, але і показав, що гравці перебувають у хорошій формі. "Динамо" не змогло обіграти "Рух", але досить впевнено впоралося із "Олімпіком", який хоч і в нижній частині УПЛ, але команда краща за рівнем. 

У грі із "Олімпіком" дуже непогано показала себе атака киян, де забивав Цитаішвілі, а допомагав досить активно – Вербич. Циганков ще набирає форму, тому, навіть якщо він і вийде зі старту, чекати від нього феєричної гри не варто.

Нагадаємо, вчора в Україні відновився футбольний сезон. Так, "Зоря" програла "Олександрії".

Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру:

"Ви ж знаєте, я завжди дивлюся на гравців, які в мене є в наявності. Я не кажу про гравців, які не зможуть грати. Ми цінуємося як колектив. Цей союз, який присутній у команді, наш сімейний дух я хочу бачити в кожному матчі. У тому числі і в поєдинку з "Динамо". Не переживаю про те, кого немає".

Особисті зустрічі:

Сьогодні команди зіграють між собою 170-й матч. Історична перевага на боці "Динамо" – 72 перемоги проти 49. У цьому сезоні команди чотири рази вже встигли зіграти між собою. Спочатку в матчі за Суперкубок динамівці перемогли (2:1), потім у чемпіонаті виграли "гірники" (2:1), після цього "Динамо" взяло реванш у Кубку України (2:1), після чого "Шахтар" знову виграв матч чемпіонату (1:0).

Прогноз 112.ua: 1:1

Теги за темою
футбол Динамо Шахтар чемпіонат України
Джерело матеріала
loader
loader