Законопроєкт про дозвіл змінювати по батькові та пропозиції Зеленського: онлайн-трансляція засідання Ради
Законопроєкт про дозвіл змінювати по батькові та пропозиції Зеленського: онлайн-трансляція засідання Ради

Законопроєкт про дозвіл змінювати по батькові та пропозиції Зеленського: онлайн-трансляція засідання Ради

Верховна Рада України зібралася на засідання 2 червня. На порядку денному низка проєктів закону, зокрема українцям можуть дозволити змінювати по батькові. 

Нардепи не розглядатимуть програму діяльності уряду, як передбачалося. Зроблять це в четвер, 4 червня.

На першому засіданні тижня планують розглянути президентський законопроєкт №3194 про зміни до Митного кодексу у зв'язку з реформою прокуратури і змінами судоустрою України.

Голосуватимуть за законопроєкти:

  • №2379 про інвентаризацію лісів України,
  • №3350 про реструктуризацію боргів ДП "Антонов"
  • №2429 щодо ліквідації корупційних чинників у сфері охорони здоров’я, а також проєкт закону, що може дозволити українцям змінювати по батькові 
  • №2077 щодо діяльності Спортивної студентської спілки України та Української федерації учнівського спорту;
  • №3348 "Про внесення змін до Закону України "Про Вищий антикорупційний суд" щодо забезпечення суду приміщенням та інших питань роботи суду"

Крім того, до внесення в порядок денний та прийняття рішення запропоновано проєкти законів:

  • №3438 "Про внесення змін до закону України "Про оцінку впливу на довкілля" щодо запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)"
  • №3361 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо перших кроків дерегуляції бізнесу шляхом страхування цивільної відповідальності".

На порядку денному також – проєкт постанови №3529 "Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України "Про проведення у 2020 році весняної сесії Парламентської асамблеї Організації Північноатлантичного договору", яким пропонується перенести проведення весняної сесії ПА НАТО, що мала відбутися з 22 по 25 травня 2020 року в м. Києві, на дату, яку буде додатково узгоджена між Верховною Радою України та Парламентською асамблеєю Організації Північноатлантичного договору.

Онлайн-трансляція засідання:

Джерело матеріала
loader
loader