На вибори в окрузі померлого нардепа Давиденка немає грошей – ЦВК
На вибори в окрузі померлого нардепа Давиденка немає грошей – ЦВК

На вибори в окрузі померлого нардепа Давиденка немає грошей – ЦВК

У Центральній виборчій комісії нема грошей для проведення виборів у 208-му окрузі Чернігівської області. Це округ, на якому обрали нині покійного нардепа Валерія Давиденка

Про це під час засідання комісії повідомив голова Центрвиборчкому Олег Діденко, передає УНІАН.

"Станом на цей момент до Центральної виборчої комісії не надходило жодного документа, який би засвідчував факт дострокового припинення повноважень народного депутата. Тому наразі у ЦВК відсутні юридичні підстави для розгляду цього питання. Як тільки такі документи надійдуть, Центральна виборча комісія буде визначатися з цього приводу", - зазначив він.

Також він додав, що існує проблемна ситуація через можливе проведення дострокових виборів у 208-му окрузі - відсутність фінансування.

"Останніми змінами до закону про державний бюджет на 2020 рік не передбачене фінансування на проведення проміжних виборів. Тому питання призначення проміжних виборів у 208-му окрузі повинно вирішуватися комплексно з питанням фінансування цих виборів", - пояснив Діденко.

Відео Історія загибелі народного депутата Валерія Давиденка обростає новими скандальними подробицями

Вбивство чи самогубство. Історія загибелі народного депутата з групи "Довіра" Валерія Давиденко обростає новими скандальними подробицями. Вдень із ним прощались у залі урочистих подій у лікарні "Феофанія". Депутати озвучили три версії подій трагедії. Подробиці - в сюжеті.

Історія загибелі народного депутата Валерія Давиденка обростає новими скандальними подробицями

Нагадаємо, Давиденка знайшли мертвим увечері суботи, 23 травня, в його офісі в центрі Києва. Він був із простреленою головою. Поліція розслідує кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство.

Подробиці про загибель нардепа Валерія Давиденка читайте на ТСН.ua.

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader