Чоловік підпалив себе на мітингу проти Авакова
Чоловік підпалив себе на мітингу проти Авакова

Чоловік підпалив себе на мітингу проти Авакова

У центрі Києва під Верховною Радою чоловік підпалив себе на знак протесту проти міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Правоохоронці швидко загасили загоряння. 

Про це повідомляє кореспондент "Української правди" з місця події. 

Самопідпал 5 червня здійснив житель Нової Каховки Юрій Ляшенко. За його словами, таким чином він прагне домогтися відставки Авакова, а також справедливості у справі з рейдерським захопленням. Чоловік стверджує, що поліція забрала у нього майно. 

Син Юрія, Максим Ляшенко, у вересні 2018 року в них намагалися відібрати будинок, а наступного року прийшло 20 бандитів, відібрали будинок і залишили їх на вулиці, повідомляє hromadske. Сім'я звернулася до поліції, але справу не порушували 9 місяців. Ляшенки заявляють, що рейдерів "кришувала" поліція.

Наразі Юрія Ляшенка оглядають медики. За інформацією очевидців, шкіра на його плечах і тулубі сильно почервоніла, але не серйозно пошкоджена. Це не перша спроба чоловіка вчинити самопідпал. Минулого разу це було у 2005 році.

Нагадаємо, у Києві під стінами офісу Президента чоловік облився бензином та підпалив себе. Він намагався привернути до себе увагу і зробив це через "безвладдя та корупцію".

Джерело матеріала
loader
loader