Під Києвом двоє підлітків 11 та 15 років викрали фуру
Під Києвом двоє підлітків 11 та 15 років викрали фуру

Під Києвом двоє підлітків 11 та 15 років викрали фуру

У Київській області спіймали двох підлітків, які проникли на стоянку під охороною та викрали звідти вантажівку.

Про це 6 червня повідомляє пресслужба поліції області.

Хлопець, якому 15 років зі своїм товаришем, якому 11, втекли з центру близько 2 години ночі. Щоб далеко не йти пішки, він через шпарину проник до охоронюваної приватної території, звідки викрав вантажний тягач "МАN".

"Вдвох вони подорожували полями району не довго, доки не застрягли у багнюці колесами. Потім, не дуже засмутившись, вони пішли у сусіднє село до магазину зігрітися. Там старшого хлопця, який вже для місцевих жителів став «відомим втікачем», впізнала пильна продавчиня. Вона запропонувала дітворі чай та смаколики і в цей час викликала ювенальну поліцію. Притримала бешкетників, доки не приїхали правоохоронці", йдеться в повідомленні.

Вже там неповнолітній юнак зізнався у викраденні вантажівки і дістав з кишені ключі від цього авто.

Меншого втікача ювенальні поліцейські повернули до виховного закладу. А старшого товариша поліція затримала у порядку ст. 208 КПК України і він зараз перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. 

Вантажівку "МАN" працівники поліції повернули власнику, який  виявив вранці відсутність авто і з відповідною заявою звернувся до поліції. На рахунку 15-річного хлопця вже були викрадення автомобіля і мотоцикла.  

Нагадаємо, в Одесі правоохоронці ганялися за 12-річним школярем, який викрав автівку у знайомого. Як він сідає за кермо "БМВ", помітила мати - вона перегородила йому шлях, проте школяр поїхав просто на неї. Жінка опинилась на капоті, вона жива, але по медичну допомогу не зверталась. Проте одразу викликала поліцію.

Відео В Одесі 12-річний хлопець влаштував перегони на батьківському "БМВ"

"Шумахер" зі шкільної парти.12-річний хлопець в Одесі влаштував перегони на батьківському "БМВ". Він так швидко тікав, що збив навіть власну матір! За ним довгенько ганялись патрульні, але зупинив юного утікача лише стовп! У поліції кажуть: той юний автогонщик влаштовує перегони геть не вперше. Повні випуски дивіться на 1+1 video

В Одесі 12-річний хлопець влаштував перегони на батьківському "БМВ"
Джерело матеріала
loader
loader